Udtalelse fra Fodspecialisten2018-03-27T18:04:48+00:00

Udtalelse fra Fodspecialisten

Jeg startede min egen virksomhed for godt 3 år siden, jeg havde mange forberedende ting for at starte, ikke mindst hjemmesiden.. Jeg forsøgte først selv at lave en, men kunne hurtigt indse at mine evner var et helt andet sted. Jeg havde travlt med alt andet for at åbne min klinik og valgte derfor en færdig løsning hos en leverandør, som gav en færdig hjemmeside til mit fag og lignende fag. Jeg var dog ikke glad for denne, idet den ikke var personlig. Den fortalte ikke om min klinik, om hvad jeg kunne tilbyde.

Jeg fik anbefalet Digidar, Brian skulle kunne noget helt specielt. Jeg ringede til Digidar, en venlig Brian tog røret og vi aftalte et møde. Ved det første møde gav Brian mig en helt masse ideer, som jeg kunne tænke over, blandt andet at gøre hjemmesiden personlig! spurgte til, hvad ville jeg vise på siden,,, oplysningsvenlig, bruger venlig og meget meget mere. Jeg gik i tænkeboks og havde derefter igen et møde/ dialog med Brian fra Digidar, hvor jeg kom med mine tanker og Digidar med deres. Efter kort tid fik jeg et opkald omkring min hjemmeside, om jeg havde set det som allerede var lavet på siden.. Jeg havde slet ikke ventet så hurtigt et resultat, men hjemmesiden havde allerede taget sin form.

Jeg fik formuleret teksten til billederne fra min klinik og teksten til mine behandlinger og så gik det hurtigt. Vi havde endnu et møde, hvor der blev rettet nogle små ting, hurtigt efterfølgende blev der oprettet booking og facebook, hjemmesiden var klar. Jeg er meget glad for mit forløb med Brian fra Digidar, jeg er stolt over min hjemmeside og har efter få uger fået utroligt mange positive responsers på den, ligesom jeg har fået et værktøj til at promovere min klinik. Jeg vil gerne anbefale Digidar til alle som ønsker en fantastisk, professionel og personlig hjemmeside. Her får du rådgivning omkring hvad der kan lade sig gøre på en hjemmeside, hvilke muligheder du har. Du bliver lyttet til, får gode råd og ideer til siden og mulig markedsføring. Brian er professionel og lever sig helt ind både i situation, forretning og opgave. Han er et dejligt væsen og stopper ikke før opgaven er færdig.

Jeg fik Brian anbefalet, han skulle kunne noget helt specielt!! Jeg ved i dag, at han kan og gør noget helt specielt!!!
Helt igennem et fantastisk forløb og en fantastisk hjemmeside.

Mvh Lotte
www.fodspecialisten.dk

Har du spørgsmål til din næste hjemmeside. Så lad os tage en uforpligtende snak.

Kontakt os her

Vi er på sociale medier

Webbureau digidar bor i Aalborg, men vi opererer i hele danmark.

Kontakt digidar

Digidar ApS
Lille Kongensgade 6
9000 Aalborg

Mail: info@digidar.dk
Tlf: +45 2849 4549

CVR: 38455680

BANKOPLYSNINGER

Sparekassen Vendsyssel
Konto nr: 9070-1625495780